Seniorenvereniging St Jozef Pey

Hieronder kunt u de activiteiten-kalender 2020 downloaden door erop te klikken.

Activiteiten-Kalender 2020

Klik op onderstaande jaarkalender 2020 om deze te vergroten.

i.v.m. het coronavirus gaan alle activiteiten tot nader bericht niet door!!

Activiteitenagenda 2020

Beste mensen

Het is alweer een hele tijd geleden dat wij elkaar hebben kunnen zien en met elkaar kunnen praten. Het coronavirus heeft ons hele leven door elkaar geschopt.

Wij willen zo graag terug naar normale toestanden, maar de huidige situatie noopt ons tot grote voorzichtigheid. Het is helaas niet anders, maar uw en onze gezondheid is veel belangrijker dan onze bekende aktiviteiten, zoals kontaktmiddagen, gymmen, dansen, koersballen en kaarten.

Premier Rutten heeft bekendgemaakt dat tot september nog geen groepsbijeenkomsten mogen worden gehouden.

We zullen deze opdracht natuurlijk naleven.

Mochten er in een eerdere fase andere afspraken gemaakt worden, dan houden wij u zeker op de hoogte.

Wij wensen u de komende tijd veel sterkte toe, blijf gezond, denk ook aan anderen en blijf alle aanbevelingen nakomen.

Wij vergeten u niet, ook deze crisis komen we weer te boven.

Bestuur seniorenver. St. Jozef Pey.

Hein Hawinkels

Bovenstaand overzicht kunt u hier beneden ook nog eens downloaden in PDF-formaat.

Activiteitenkalender maart 2020
Maart 2020[7074].pdf (10.5KB)